Wil jij op de hoogte gehouden worden van de events van NRC Live? Leuk!
Er staan veel mooie, inspirerende en spraakmakende events op de planning in 2017. Begin november starten we met de derde en laatste serie van dit jaar, namelijk over de circulaire economie. Natuurlijk staan er ook nog dagconferenties op de planning, namelijk: het Zorgtech en Onderwijs event.

Terugblik 2017
Eerder dit jaar organiseerde we Impact Day, Moonshot III, een tweede editie van ons IoT event, Fintech incl. Fintech award, een nieuw event over AgriFood, de tweede editie van Cybersecurity en alweer de derde editie van Impact Robotisering. Bovendien vonden er twee series plaats, één over de Energietransitie en één over de Toekomst van Zorg. Nieuw dit jaar zijn de opleidingen, de masterclass 'Doing Business Doing Good' was een groot succes en van 4 t/m 6 oktober organiseerden wij de eerste Innovatie Bootcamp i.s.m. THNK.

Waarom aanmelden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word als eerste geïnformeerd over onze zakelijke events op jouw vakgebied (incl. exclusieve aanbiedingen!). Je ontvangt onze nieuwsbrief één keer per maand en daarnaast mailen wij jou natuurlijk tussendoor als we een nieuw event hebben dat aansluit bij jouw interessegebied.

Gegevens met een * zijn verplicht.
NRC Media BV gaat zorgvuldig om met uw gegevens en gebruikt deze voor de uitvoering van de overeenkomst en/of het verlenen van overige diensten en marketingdoeleinden.Verder kunnen uw gegevens gebruikt worden om u te informeren over aanbiedingen van producten en diensten van NRC Media BV en NRC Lux BV. Privacyverklaring